Informaţii privitoare la livrare:

Produsele comandate se pot livra in toata tara, in orice localitate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.
Termenul de livrare este intre 24 si 48 ore şi este socotit de la data preluării comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de vointa noastră.

Preturile afisate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Comnezile a caror valoare nu depasesc 50 lei + Transport  vor fi anulate

Taxele de Transport sunt:

1 Livrarea comenzilor in Cluj-Napoca

– gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100 RON (Prin curieri propri in Cluj-Napoca) ( aprox. 24 ore )iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 100 Lei se va percepe o taxa de expediere de 10 Lei.

2 Livrarea comenzilor in toata tara

– primul kg 18 RON + kg adiţional 1 RON (Prin FAN COURIER) (aproximativ 24-48 ore)

Prin Curier Rapid, livrarea se face la Domiciliul Clientului de către Curier de regulă in 24 de ore de la expedierea Comenzii, şi poate ajunge la maxim 48 de ore. Sâmbăta si Duminica nu se fac expedieri.

Se aplica taxe suplimentare(0.96  lei/km) pentru livrarea in localitatile din afara razei de acoperire FAN COURIER

Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, vă rugăm sa faceti aceasta precizare in căsuţa de observatii inainte de depunerea comenzii. Veţi fi inştiintat prin telefon de către noi in ziua in care coletul cu comanda Dumneavoastră a fost expediat. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier.

Produsele se livrează in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veţi fi inştiintat in acest sens. Cu acordul dumneavoastră, produsul poate fi inlocuit cu unul asemănător disponibil in stoc. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa păstraţi produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile.

Adresa pentru retururi este: Str. Infratirii nr. 18, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Atentie! Nu trimiteţi colete cu plata ramburs. Contravaloarea produselor se va face prin virament bancar sau prin mandat postal.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre rullpaper.ro dacă se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.